Send oss en forespørsel

Forsikring/skade

Forsikring/skade

Forsikring

Vi har de siste 20 årene jobbet mye med utbedring av forsikringsskader. I tett samarbeid med de fleste saneringsselskapene i Midt-Norge, og avtaler med flere forsikringsselskap, utfører vi daglig arbeid med gjenoppbygging etter skader. Det være seg alt fra små vannskader til store og omfattende brannskader og skadedyr.
Vi har egne dedikerte montører som er opplært på hvordan håndtere denne type arbeid, og kan derfor respondere raskt når uhellet er ute.
Saksbehandlere på forsikringssaker er:

Bjørn Olav Dahl 92269179 bjorn@bw.no

Vegard Hermstad 97953310 vegard.hermstad@bw.no

Feilsøk/reparasjon varmekabler
Vår montør Arnulf Rø har over 20-års erfaring med feilsøking og reparasjon av varmekabler. Han er utstyrt med thermokamera og feilsøkingsutstyr og har i tillegg tett kontakt med produsentene av de forskjellige varmekabeltypene. Arnulf tar oppdrag fra privatpersoner, forsikringsselskap og andre elektroinstallatører i hele Midt-Norge.
Arnulf kan kontaktes direkte på 40691179 arnulf@bw.no

Feilsøk/reparasjon varmekabler Vår montør Arnulf Rø har over 20-års erfaring med feilsøking og reparasjon av varmekabler. Han er utstyrt med thermokamera og feilsøkingsutstyr og har i tillegg tett kontakt med produsentene av de forskjellige varmekabeltypene. Arnulf tar oppdrag fra privatpersoner, forsikringsselskap og andre elektroinstallatører i hele Midt-Norge. Arnulf kan kontaktes direkte på 40691179 arnulf@bw.no