Har du elbil, og ønsker å få installert elbillader?

Vi har god kompetanse på installasjon av ladestasjon for både private boliger, borettslag og næringsvirksomhet.

easee elbillader

Easee Smart Laderobot

Vi fører blant annet Easee elbillader, som er verdens smarteste elbillader. Laderoboten fra Easee er intelligent og tilpasser seg alle elbiler, strømstyrker og strømnett. Denne sorte laderoboten vil automatisk detektere om bilen støtter 3-fas eller ikke. Du trenger ikke å tenke på tekniske spesifikasjoner, laderoboten tilpasser seg alltid bilens behov og håndterer å lade flere biler med ulike behov samtidig.

Laderoboten fra Easee gir deg tilgang på banebrytende teknologi.  Laderoboten er også utvikler i henhold til de siste sikkerhetsstandardene. Med innebygd elektrisk jordfeilvern og temperatursensorer som hindrer varmgang, kan du i tillegg sove godt om natten mens elbilen lader. Med Easee Laderobot får du dermed en av markedets beste elbilladere, som er både bra for lommeboken og sikkerheten i din bolig. Les mer om Easee elbillader her

 

Vi i Berg & Wigum leverer Easee elbillader komplett og ferdig installert til kr 14 995,- inkl.mva.

Les mer om tilbudet på elbillader fra Berg & Wigum her

Lader du elbilen i vanlig stikkontakt? Det kan fort bli dyrt!

 Er du en av de som lader elbilen i vanlig stikkontakt, bør du trekke ut ladekontakten umiddelbart. Vanlige stikkontakter er nemlig ikke bygd for å overføre strømmengdene dagens elbiler krever. En moderne elbil, krever gjerne lading på 12-13 timer fra en 10-ampere kurs. Dette kan føre til overoppheting og være direkte brannfarlig.

elbillader

 

Ikke velg en billig elbillader

Du som elbileier må også sørge for at laderen du kjøper, holder mål. Det er lett å tenke at en billig elbillader holder, ettersom den kun har til hensikt å lade opp bilen. Problemet er at flere av de rimelige elbilladerne på markedet, ikke har de nødvendige sikkerhetsfunksjonene på plass. Flere av disse er også ulovlig å selge. De mangler fysisk sperre mot å trekke ut kontakten under lading, som kan føre til gnistregn. En god lader holder ladekontakten på plass så lenge strømmen overføres, ved hjelp av en liten elektromotor.

elbil ladestasjon

 

Vær forsiktig med å kjøpe lader selv…

Et generelt råd er å ikke kjøpe lader på egenhånd. Snakk heller med en registret installatør, som ikke bare sørger for en forskriftsmessig installasjon ,men som også tar ansvar for både produkt og installasjon. Dette gir en trygge ladeopplevelse, bedre nattesøvn. Kort sagt en billig og mer sikker investering.