Porttelefon og callinganlegg:

Vi leverer mange gode løsninger fra velkjente merker. Velg Berg & Wigum AS som leverandør, så får du de nyeste og beste produktene på markedet.

Vi gir deg sikkerhet uten å gå på kompromiss av brukervennlighet. Våre løsninger har universell utforming slik at produktene passer for alle brukergrupper. Det gjør at vi kan tilpasse og sette opp et anlegg som er skreddersydd til dine behov. Vi tilbyr løsninger tilpasset privatboliger, sameier, borettslag, kontorbygg og hoteller.

Løsninger for callinganlegg og porttelefon
Porttelefoner er en viktig del av adgangskontroll, spesielt i borettslag/sameie. Det er viktig å ha oversikt over hvem som har tilgang til de forskjellige dørene i bygningen, i tillegg til å ha kontroll på hvem som ringer på. Porttelefon kan også kombineres med adgangskontroll der det er aktuelt.

Det finnes mange ulike løsninger på markedet. Her er noen av punktene du bør tenke over før du velger en løsning:

Audio eller video: Eldre porttelefoner har gjerne audio, men med video har du bedre kontroll på hvem som ringer på.
Bildelagring: Se hvem som har ringt på mens du var borte.
Mobiloverføring: Bruk en app på telefonen til å styre.
Estetikk: Porttelefonen er en viktig del av inngangspartiets estetiske uttrykk.
Mulighet for oppgradering: Noen anlegg kan oppgraderes, så man slipper å skifte de ut.
Vi leverer løsninger fra flere leverandører.

Audio vs. video
De fleste eldre porttelefonløsninger er kun basert på audio, dvs. at man kan prate med den som ringer på, men ikke se vedkommende. Med en videoløsning får du bedre kontroll på hvem som ringer på.

Bildelagring
Med bildelagring kan man se hvem som har ringt på når man har vært borte. Bilde av den som ringer på lagres automatisk når vedkommende trykker på «ring-på» knappen.

Mobiloverføring
Mange løsninger gir deg mulighet til å kommunisere med beboeren gjennom en app på mobilen. På denne måten kan du se hvem som ringer på og eventuelt åpne opp, uansett hvor du er i verden. En slik porttelefon kan være praktisk om du f.eks. skal ha besøk av håndverker, men ikke har eller ikke ønsker å dele ut en ekstra hovednøkkel.

Estetikk
En porttelefon er ikke bare funksjonell, men også en viktig del av inngangspartiets estetiske uttrykk. Enkelte løsninger kan du f.eks. få i RAL farger, slik at de kan tilpasses resten av dørmiljøet.

Oppgradering
Dersom du allerede har en eksisterende porttelefon så kan det være mulig å gjøre en oppgradering, i stedet for å skifte det ut.

Vi utfører service, montering og vedlikeholdsavtaler på anleggene våre.