Til hovedinnhold

Boligalarm

Her er alarmpakken som gir deg valgfrihet!

Boligalarm fra de store alarmselskapene kan bli en dyr løsning i det lange løp...

Her kan du lese hvordan du enkelt sparer tusenvis av kroner på boligalarm-kjøpet.

Det finnes nemlig to måter å få seg alarm i boligen på; å tegne abonnement, eller å kjøpe og eie alarmanlegget selv. For den første løsningen betaler du fort en månedspris på 5-600 kroner eller mer pluss installasjonskostnader. Sier du opp avtalen, kommer selskapet og demonterer hele alarmanlegget.

Eier du anlegget selv, kan du få like mye trygghet for mindre penger. Det gir deg bedre kontroll over det du betaler for. Mens mange av de store selskapene baker alle kostnadene inn i én månedsavgift, får du med eget anlegg full oversikt over hva du faktisk betaler for. Du kan for eksempel redusere kostnaden ved å la alarmvarsling; kun gå til deg selv, naboer og familie, i stedet for til et døgnåpent alarmsenter. Ønsker du det siste, betaler du en fast månedspris for den ekstratjenesten.

Alarmsystem i Trondheim
Vi anbefaler Ajax alarmsystem (Ajax)

Nedbetaling

Mange boligeiere velger abonnementsløsning fordi de slipper å betale for alarmutstyret. Men nå tilbyr Berg & Wigum AS en nedbetalingsløsning som gjør at du kan kjøpe ditt eget alarmsystem og betale det ned over f.eks. tre år. Du kjøper den alarmpakken som passer ditt behov, og betaler en samlet pris for utstyr og montering. Alarmanlegget leveres i samarbeid med den landsdekkende alarmleverandøren Elotec Ajax AS og Svea Finans.

Samarbeidet gjør at vi kan konkurrere med pakketilbudene til andre etablerte selskap. Fordelen med vårt opplegg er at du eier ditt eget anlegg når det er betalt. Et alarmanlegg har normalt en levetid på minst 10 år.

Penger å spare

En boligalarm levert av oss som både inkluderer innbrudd og brann, koster fra rundt 15 000 kroner ferdig montert, avhengig av boligens størrelse. Det gir en månedspris fra ca. 500 kroner i tre år (nedbetalingsrente 5,9 prosent). Du kan velge å betale anlegget kontant eller over færre år. Dersom du ønsker å ha den tilkoplet døgnåpen alarmsentral, koster det 139 kroner per måned. Du bestemmer selv om du ønsker denne tilleggstjenesten.

Elotec Ajax er et komplett alarmsystem der du også kan integrere smarte løsninger som styring av varme og elektronikk for både hus og fritidsbolig. Alt betjenes via brukervennlige betjeningspanel og en egen app som gir full oversikt.

Måler du totalkostnadene dine over hele anleggets levetid på 10 år, vil du finne ut at det er mye penger på å spare på å eie framfor å leie alarmanlegget ditt. Kalkulerer du 10 års levetid er besparelsen på pluss minus 45 000 kroner.